Skip Navigation or Skip to Content
X
DIFTERI f.mjek.veter.
Sëmundje e rëndë ngjitëse, që shfaqet me pezmatim të grykës, të mukozës së fytit e të hundës dhe prek zakonisht të vegjlit; fyt i keq, grykët e bardha. Difteria e shpendëve. Vaksinimi kundër difterisë.