Skip Navigation or Skip to Content
X
DREDHËL f.sh.bot.
1. Bimë barishtore kacavarëse, me gjethe në trajtë zemre, me lule të mëdha e të vetmuara, në trajtë kambane dhe në ngjyrë të kaltër, që rritet brigjeve të lumenjve a përrenjve, anës udhëve etj. ose që mbahet në kopshte si bimë zbukuruese.
2. Lulekëmborë.