Skip Navigation or Skip to Content
X
DRITHËRIM m.sh.
1. Veprimi dhe gjendja sipas kuptimeve të foljeve DRITHËROJ, DRITHËROHEM.
2. Drithërimë. Drithërim i lehtë. Psherëtiu me drithërim.