Skip Navigation or Skip to Content
X
DROSHT m.sh.bot.
Shkurre e vogël me gjethe vezake, me lule të gjata në ngjyrë të bardhë ose të trëndafiltë, që mbin vetiu nëpër pyje e në vende të thata dhe i ka farat në bishtajë.