Skip Navigation or Skip to Content
X
DRUAJTUR mb.
Që ka pak frikë nga dikush a nga diçka dhe stepet ose përmbahet; që nguron nga një farë turpi a frike, që i vjen zor dhe që nuk ka edhe aq shumë guxim. Djalë i druajtur. Vajzë e druajtur. Fëmijë i druajtur.