Skip Navigation or Skip to Content
X
DRUNGRËNËS mb.zool.
1. Që ha drurin e pemëve dhe e bën vrima-vrima, që bren drurët (për disa kandrra e vemje).
2. si em. ~, ~I m. sh. ~, ~IT. Kandërr a vemje drungrënëse.