Skip Navigation or Skip to Content
X
DRUSHTË f.sh.
1. Shtyllë druri e hollë që shërben për të mbajtur diçka ose si mbështetëse; dru i hollë dhe i gjatë, i vendosur në disa vegla gjimnastikore; hu. Drushtë telefoni (elektriku). Drushtë kërcimi. sport. Drushtat e volejbollit. sport. Drushtat e paraleles (e shkallëve suedeze). sport. Drushtë për ngjitje. Kapet (mbështetet) në drushtë.
2. Trung peme a druri.