Skip Navigation or Skip to Content
X
DUMBUSHERE f.sh.
1. Dru i shkurtër me kurorë të dendur dhe në trajtë çadre; dru i vogël me shumë degë e gjethe, si një kaçubë, dru dendëshor. U fut nën dumbushere.
2. Korije me drurë të këtillë. Nëpër pyje e dumbushere.