Skip Navigation or Skip to Content
X
DURALUMIN m.min.
Metal shumë i fortë e i lehtë, që del nga lidhja e aluminit me bakër, me magnez, me mangan e me silic dhe që përdoret zakonisht për ndërtimin e aeroplanëve.