Skip Navigation or Skip to Content
X
DYFYTYRËSH mb.
Që e fsheh fytyrën e vërtetë, që mban qëndrim me dy faqe; që bëhet për të mbuluar qëllimin e vërtetë dhe për të mashtruar të tjerët; që është karakteristikë për një njeri me dy faqe. Njeri dyfytyrësh. Politikë dyfytyrëshe. Qëndrim dyfytyrësh.