Skip Navigation or Skip to Content
X
EBANIT m.spec.
Lëndë e fortë plastike, që përftohet duke përzier gomën e vullkanizuar me squfur, rrëshirë etj. dhe që përdoret për të përgatitur vegla të ndryshme për nevojat shtëpiake, artikuj industrialë etj. Shufër ebaniti. Enë (prodhime) ebaniti.