Skip Navigation or Skip to Content
X
ECJE f.sh.
1. Veprimi dhe gjendja sipas kuptimeve të foljes ECI. Ecje e shpejtë (e ngadalshme). Ecje e lehtë (e rëndë). Ecje në këmbë (me kalë). Në ecje e sipër. Shpejtoi (ngadalësoi) ecjen.
2. Zhurma e hapave të atij që ecën. Dëgjonte ecjen e kalimtarëve.