Skip Navigation or Skip to Content
X
EDHE I ndajf.
1. Ende. Jeton (punon) edhe. S`ka ardhur edhe.
2. Përdoret përpara mbiemrave dhe ndajfoljeve në shkallën krahasore, me kuptimin «në një shkallë me të lartë, më shumë, më tepër». Edhe më të mëdha. Edhe më i bukur. Edhe më mirë. Edhe më shumë.