Skip Navigation or Skip to Content
X
ENËZOR mb.
1. mat. Që përbëhet prej gypash të hollë, nëpër të cilët kalon gjaku ose limfa.
2. bot. Që përbëhet prej gypash qelizorë, nëpër të cilët kalojnë uji dhe lëndët e tjera të tretura në të.