Skip Navigation or Skip to Content
X
ENGJËLLUSHE f.sh.përk.
Vajzë me shpirt të pastër e të pafajshëm, e mirë dhe e dashur; vajzë me pamje të bukur, të ëmbël e të këndshme; vogëlushe bukuroshe (përdoret zakonisht për t'iu drejtuar me dashuri e përkëdheli një vajze a një gruaje të re), Engjëllushja ime. Engjëllushja e babait (e mamasë)!