Skip Navigation or Skip to Content
X
ENIGMË f sh.
1. Diçka që është shumë e vështirë për ta kuptuar, për ta zbërthyer a për ta shpjeguar, diçka mjaft e errët dhe e paqartë. Enigmë e pazgjidhur.
2. libr. Gjëegjëzë, gjëzë. Gjej enigmën.