Skip Navigation or Skip to Content
X
ESHLEPUR m.bot.
Bimë barishtore njëvjeçare, me kërcell zvarritës, me gjethe të zgjatura si vesh lepuri, me lule të bardha në trajtë kupe dhe me frytin si kapsulë të mbushur me fara të helmëta, që mbin zakonisht nëpër arat me grurë.