Skip Navigation or Skip to Content
X
ESHTULLAKE f.sh.
1. Bimë barishtore shumë e përhapur, me gjethe pak mishtake, me lule të verdha, që rritet e dendur në toka djerrë e nëpër ledhe dhe që përmban një lëndë ngjitëse.
2. Lënda ngjitëse që del a nxirret nga kjo bimë.