Skip Navigation or Skip to Content
X
FAQEMOLLË mb.
1. Që i ka faqet të kuqe si molla; që është i bukur dhe plot shëndet.
2. si em. FAQEMOLL/Ë,~A f. sh. ~A, ~AT. Vajzë a grua me faqe të kuqe si molla; vajzë a grua e bukur dhe plot shëndet.