Skip Navigation or Skip to Content
X
FARËKUQ mb.
Që i ka farat a kokrrat të kuqe (për misrin ose për orizin); që e ka pjesën e brendshme dhe farat në ngjyrë të kuqe (për fikun). Misër farëkuq. Fik farëkuq.