Skip Navigation or Skip to Content
X
FARMACIST m.sh.
1. Ai që përgatit dhe jep barnat në farmaci, punonjës i farmacisë; specialist në farmaceutikë.
2. Pronari i një farmacie (në vendet kapitaliste). * Me peshoren e farmacistit me kujdesin me të madh, duke e matur dhe duke e peshuar mirë gjithçka, me përpikëri të madhe.