Skip Navigation or Skip to Content
X
FËRNET m.
Pije alkoolike me ngjyrë të errët, me shije pak të hidhur dhe me veprim tonik; një sasi e kësaj pijeje sa nxë një gotë e vogël. Fërnet Korçe. Piu një fërnet.