Skip Navigation or Skip to Content
X
FEJUAR f.sh.
Fem. e FEJUAR, ~I (i) 1. E fejuara ime. E fejuara e shokut.
FEJUAR m.sh.
1. Ai që ka lidhur fejesë me dikë; ai që është fejuar. I fejuari i saj. I fejuari i mbesës.
2. në sh. Djali dhe vajza që janë fejuar. Erdhën të fejuarit.
FEJUAR mb.
Që ka lidhur fejesë me dikë, që është fejuar. Vajzë e fejuar. Djalë i fejuar. Janë të fejuar.