Skip Navigation or Skip to Content
X
FENOMEN m.sh.libr.
1. Dukuri. Fenomen fizik (kimik). Fenomen atmosferik. Fenomen shoqëror. Fenomen i përgjithshëm (tipik, i veçantë, i zakonshëm). Fenomenet e natyrës.
2. fig. Njeri me prirje dhe aftësi të jashtëzakonshme. Ishte fenomen.