Skip Navigation or Skip to Content
X
FEREXHE f.sh.vjet.
Rrobë e zezë, me të cilën gratë myslimane mbulonin fytyrën dhe trupin kur dilnin nga shtëpia. Veshi (vuri) ferexhenë. E hoqën ferexhenë.