Skip Navigation or Skip to Content
X
FILXHANASH ndajf.
Luaj filxhanash: luaj me filxhanë të përmbysur në një tepsi dhe përpiqem të gjej sendin e fshehur (një unazë, një kokërr misri etj.) në njërin prej tyre.