Skip Navigation or Skip to Content
X
FJALËZ f.sh.
1. Zvog. e FJAL/Ë,~A.
2. gjuh. Fjalë joshënuese, fjalë shërbyese; pjesëz. Fjalëzat as, s', të, dhe,