Skip Navigation or Skip to Content
X
FLUTURIM m.sh.
1. Veprimi dhe gjendja sipas kuptimeve të foljeve FLUTUROJ, FLUTUROHET. Fluturim ajror. Fluturime ndërkombëtare. Fluturimi i zogjve. Fluturimi i aeroplanit. Fluturimi i predhës. Kryej (bëj) një fluturim. Gjatë fluturimit. Në fluturim (e sipër) në kohën e fluturimit, duke fluturuar.
2. përd. ndajf. Fluturimthi. Sulet fluturim. * Fluturim lirik let. ndërprerja e fillit të tregimit të ngjarjeve në një vepër letrare nga autori për të shprehur me lirizëm ndjenjat e mendimet e veta.