Skip Navigation or Skip to Content
X
FOSFAT m.sh.kim.
Kripë e acidit fosforik; pleh kimik që përmban kripëra të ndryshme të këtij lloji dhe që përdoret në bujqësi. Fosfati i zinkut. Fosfati i kalciumit. Përdorimi i fosfateve.