Skip Navigation or Skip to Content
X
FOSHNJORE f.sh.vjet.
Institucion ku edukoheshin dhe merrnin arsim fëmijët e moshës nga katër deri në gjashtë vjeç; kopsht fëmijësh (në vitet e para pas Çlirimit). Mësuese e foshnjores. Shkonte në foshnjore.