Skip Navigation or Skip to Content
X
FRIKËSIM m.sh.
1. Veprimi dhe gjendja sipas kuptimeve të foljeve FRIKËSOJ, FRIKËSOHEM.
2. Mjet a mënyrë që përdor dikush për të frikësuar dikë; kërcënim. Nuk i mposhtën dot me frikësime.