Skip Navigation or Skip to Content
X
FUNDOSUR mb.
Që ka rënë deri në fundin e detit, të liqenit etj.; që ka rënë poshtë dhe është mbuluar; që është fundosur, që është vithisur. Anije e fundosur. Tokë e fundosur.