Skip Navigation or Skip to Content
X
FUNT I m.sh.
Njësi peshe e barabartë me rreth 500 gramë. Funti anglez njësi peshe e barabartë me 453,6 gramë. Funti gjerman njësi peshe e barabartë me 409,5 gramë. Funti i farmacisë njësi peshe që përdoret në farmaci dhe që është e barabartë me 307,3 gramë.