Skip Navigation or Skip to Content
X
FYRYFYÇKË f.
1. Erë e fortë dhe e ftohtë. Fryn (të pret) fyryfyçka.
2. keq. Grua a vajzë mendjelehtë. E bëri ajo fyryfyçka.