Skip Navigation or Skip to Content
X
GANEC m.sh.
1. mit. Figurë e përrallave popullore, që përfytyrohej si një burrë shumë i dobët, i cili u tregon udhën shtrigave dhe i ndihmon; shtrigan.
2. keq. Kodosh.