Skip Navigation or Skip to Content
X
GARANTOHEM vetv.
1. Marr mbi vete përgjegjësinë për dikë a për diçka dhe përgjigjem materialisht a moralisht për të; bëhem garant për dikë a diçka, bëhem dorëzanë, dorëzanohem. Garantohem për mallin. Garantohem unë për atë.
2. Pës. e GARANTOJ 1. U garantohet puna nga shteti. I garantohet me ligj.