Skip Navigation or Skip to Content
X
GATUAR mb.
1. Që është zbutur duke i hedhur ujë ose duke e përzier me diçka të lëngshme dhe është ngjeshur me dorë a me mjete të tjera. Brumë i gatuar. Baltë e gatuar.
2. Që është bërë gati për t'u ngrënë; që është bërë gjellë. Mish i gatuar. Patate të gatuara.