Skip Navigation or Skip to Content
X
GAZHDARE f.sh.
Ndërtim i veçantë, i bërë me dërrasa a i thurur me thupra dhe i mbuluar, ku mbahen kallinjtë e misrit ose misërishtet. Gazhdare e madhe. Fut në gazhdare.