Skip Navigation or Skip to Content
X
GËRXHELI mb.bised.
1. Shumë i guximshëm, i patrembur dhe i papërmbajtur; i çartur; kokëkrisur. Trim gërxheli.
2. përd. em. sipas kuptimit të mbiemrit.