Skip Navigation or Skip to Content
X
GËRZHIMTË mb.
Që është tharë fort dhe mund të shkoqet a të thërrmohet (për gjethet e bimëve, për lëvozhgat e bishtajave etj.), i thërrmueshëm. Gjethe e gërzhimtë.