Skip Navigation or Skip to Content
X
GËRZHITUR mb.
Që është tharë fort dhe mund të shkoqet a të thërrmohet; që është tharë fort dhe është shkoqur a thërrmuar, (për gjethet e bimëve për lëvozhgat e bishtajave etj!). Duhan i gërzhitur.