Skip Navigation or Skip to Content
X
GËSHILL m.sh.bot.
Bimë barishtore e egër, e cila nxjerr nga kërcelli një lëng të bardhë si qumësht dhe i ka gjethet me gjemba të butë, që i hanë shumë bagëtitë.