Skip Navigation or Skip to Content
X
GISHTAZI ndajf.
Gishtas. Luajmë gishtazi luajmë duke vendosur pranë e pranë nga një gisht dhe njëri prej lojtarëve i numëron duke thënë disa fjalë deri sa të ngelet gishti i fundit i një lojtari, i cili mbyll sytë dhe jep dënime të ndryshme për të tjerët.