Skip Navigation or Skip to Content
X
GJAHTOJ dhe kal.jokal.
1. Dal për gjah; gjuaj. Dalin për të gjahtuar. Gjahton mirë.
2. vet. veta III. Ndjek kafshë të tjera për t'i ngrënë (për disa kafshë mishngrënëse e grabitqare); gjuan. Gjahton luani. Gjahton maçoku.