Skip Navigation or Skip to Content
X
GJASHTARE f.sh.vjet.
1. Armë brezi, revole me gjashtë fishekë, me mulli dhe me tytë të gjatë. Mbante gjashtaren në brez.
2. Monedhë e vjetër turke me vlerë gjashtë groshë.