Skip Navigation or Skip to Content
X
GJELLËTARI f.
Mjeshtëria e përgatitjes së gjellëve dhe të gatesave të tjera, arti i kuzhinës. Të fshehtat e gjellëtarisë. Termat e gjellëtarisë. E njeh mirë gjellëtarinë.