Skip Navigation or Skip to Content
X
GJEMBËRISHTË f.sh.bot.
Shkurre gjithnjë e gjelbër, me gjethe si të borzilokut, të mbuluara në të dyja anët me push dhe me lule ngjyrë trëndafili në të kuqe.