Skip Navigation or Skip to Content
X
GJUAJTËS-BOMBARDUES m.sh.
1. Aeroplan që shërben për të ndjekur e rrëzuar aeroplanët kundërshtarë në luftimet ajrore dhe për të bombarduar. Gjuajtës-bombardues i fuqishëm (i ri).
2. Përd. mb. sipas kuptimit të emrit. Aeroplan gjuajtës-bombardues. Aviacioni gjuajtës-bombardues.