Skip Navigation or Skip to Content
X
GJUHËNUSE f.sh.bot.
1. Bimë barishtore njëvjeçare me trup të vogël e me gjethe të holla e të imëta, lulet e së cilës kanë te bishti një zgjatim si gjuhë dhe janë të helmëta.
2. Ferrënuse.