Skip Navigation or Skip to Content
X
GJYRYKTHI ndajf.
1. Me hov e me shpejtësi, fluturimthi. E hodhi (e kapërceu) kanalin gjyrykthi. U hodh kali gjyrykthi.
2. Luajnë gjyrykthi: luajnë me shkopinj — një lojtar e hedh shkopin e vet sa më lart dhe të tjerët përpiqen ta godasin.